Donează și plantează un copac!

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: €10,00

Donează și plantează un copac!

 

Actualizare Campanie 19 Aprilie 2021

Bune să vă fie inimile!
Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că a rânduit să ducem la bun sfârșit proiectul de împădurire „Tinerii sădesc viitorul”!
În cele două zile de activitate, prin implicarea activă a 400 de voluntari, s-au plantat aproximativ 7000 de puieți, pe două hectare din municipiile Dorohoi și Botoșani.
Fapte bune pentru Botoșani!

Actualizare Campanie 19 Aprilie 2021

Bune să vă fie inimile!
Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că a rânduit să ducem la bun sfârșit proiectul de împădurire „Tinerii sădesc viitorul”!
Cu piedici politicianiste, cu provocări pe care ne-a ajutat Dumnezeu să le abordăm cu succes, cu vreme bună și cu tineri cu adevărat frumoși.
Reamintim că în cadrul proiectului, aproximativ 700 de elevi din șapte colegii și licee partenere, alături de voluntarii asociației „Scut botoșănean”, ar fi trebuit să planteze 4500 de puieți pe versantul sud-vestic al Parcului de agrement Cornișa, în data de 03.04.2021.
Dar cum tot răul e spre bine, după reprogramarea activităților de împădurire, am reușit să concretizăm două acțiuni frumoase care au avut loc vineri, 16.04.2021, în municipiul Dorohoi, respectiv sâmbătă, 17.04.2021, în municipiul Botoșani.
Astfel, în cele două zile, prin implicarea activă a 400 de voluntari, s-au plantat aproximativ 7000 de puieți, pe două hectare din municipiile Dorohoi și Botoșani.
La Dorohoi, plantarea puieților - coordonată de președintele filialei, Adrian Rusu - s-a făcut în zona dealului Polonic, în timp ce la Botoșani împădurirea a avut loc în zona stabilită inițial, pe versantul sud-vestic al Parcului de agrement Cornișa.
Pe această cale, le mulțumim celor care au făcut posibilă această acțiune: SC Formens SRL, SC Admir SRL și SC Anca Farm SRL!
De asemenea, le mulțumim tuturor asociațiilor și voluntarilor care au răspuns chemării noastre: Corul Misionar „Sf. Ioan Iacob Hozevitul”, Centrul Județean de Voluntariat Botoșani, Asociația culturală „Arlechin” Botoșani, Cercetașii din Botoșani și asociația „HAPPY”!
Mulțumim Direcției Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani, Primăriei Municipiului Dorohoi, Primăriei Municipiului Botoșani și Ocolului Silvic Trușești pentru sprijinul instituțional!
Fapte bune pentru Botoșani