Donații Recente

Cosmin-Petrut Vladulescu

Cosmin-Petrut Vladulescu

august 1, 2023

Suma donată

€20,00

IC

Isabella Cantemir

iulie 5, 2023

Suma donată

€50,00

AM

Anisoara Mocanu

octombrie 20, 2022

Suma donată

€50,00

DU

Daniel Ursu

octombrie 19, 2022

Suma donată

€10,00

IB

Iftime Bogdan

octombrie 19, 2022

Suma donată

€50,00

Donează pentru premiile concursului „SFINȚII ÎNCHISORILOR”

€0 din €3.000 strânse
Selectați metoda de plată
Informatii

Informații despre cardul de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.
Termeni

Total donatie: €5,00 O dată

Sau  puteți dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi: (cu mesajul – SFINȚIIÎNCHISORILOR)

Beneficiar Asociația Scut Botoșănean

Cont RO78 BRDE 070S V402 1863 0700,  BRD Botoșani

Hristos a înviat! Cu ajutorul lui Dumnezeu, care lucrează prin oameni minunați, asociația noastră a organizat și a realizat – pe parcursul celor aproape șapte ani de ființare – zeci de proiecte și sute de acțiuni concrete, cursuri de pregătire, seminarii, concursuri, conferințe, simpozioane, festivaluri, dezbateri publice, precum şi manifestații publice, marşuri, tabere de lucru, acțiuni de împădurire și tabere de supraviețuire prin care mii de tineri din Botoșani au fost implicați în activități menite a-i ajuta în propria formare și dezvoltare personală.

De asemenea, am desfășurat zeci de acțiuni filantropice (umanitare) și de solidaritate socială, realizate prin voluntariat, prin donații și cu participarea altor ONG-uri. Suntem inițiatorii și organizatorii concursului interliceal de arte plastice, eseu și poezie – „Sfinții Închisorilor” – concurs ajuns deja la a cincea ediție. Concursul a implicat, de-a lungul celor patru ediții încheiate, sute de liceeni și zeci de profesori coordonatori.

Premiile acordate de la începuturile concursului sunt însemnate, însumând în total peste 15.000 de lei. Pentru că numărul proiectelor pe care le dezvoltăm crește de la an la an, nevoile financiare ale asociației depășesc posibilitățile noastre. Ne puteți ajuta accesând site-ul asociației și alegând un proiect pe care să-l susțineți. Vă mulțumim! Împreună schimbăm în bine Botoșaniul!

Detalii despre proiect aici: https://www.xn--scutbotonean-5nb500b.ro/event/concurs-de-arte-plastice-sfintii-inchisorilor-editia-a-v-a-botosani-2022/