O familie cu 9 copii ne-a cerut ajutorul. Au nevoie de îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite școlare și hrană pentru cele nouă suflete pe care le au în grijă.

€110 of €1.000 raised

Actualizare caz social: 29.10.2022 

Bune să vă fie inimile!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, care lucrează prin oameni minunați, am reușit să ajungem cu lemne de foc și la familia Șoldan, în Hilișeu-Horia, o familie cu 9 copii ne-a cerut ajutorul.
Săptămîna viitoare vom reveni cu pachetele cu haine (pe care le sortează voluntarii noștri) și cu hrană și dulciuri pentru cei mici.
Le mulțumim tuturor celor care au răspuns apelului nostru și ne-au sprijinit pentru a putea aduce puțină căldură familiilor aflate în nevoie.
Continuăm campania de strîngere de fonduri pentru lemne de foc, dar și pentru pachete cu produse neperisabile, imbrăcaminte, incalțaminte
Detalii in postarea de pe facebook aici: https://bit.ly/3TNOvLK

Detalii Caz Social:

Vă supunem atenției un caz social deosebit de grav. O familie cu 9 copii ne-a cerut ajutorul. Au nevoie de îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite școlare și hrană pentru cele nouă suflete pe care le au în grijă.

Detaliile cazului familiei Șoldan, din Hilișeu-Horia:

Băiat - 20 ani / Fată – 18 ani /Băiat – 17 ani / Fată - 15 ani  / Băiat – 13 ani  / Fată - 11 ani  / Băiat – 9 ani  / Băiat – 5 ani  / Fetiță – 3 anișori

Cei care doresc să doneze haine, rechizite sau hrană o pot face personal: la adresa com Hilișeu Horia, sat Hilișeu Crișan, str Paltinului Nr 4, jud Botoșani, Soldan Irina sau urmând indicațiile din link shorturl.at/hsvCX

Dacă aveți posibilitatea de a sprijini această campanie, acestea sunt datele asociației noastre: Asociația Scut Botoșănean,

cont RO78 BRDE 070S V402 1863 0700, deschis la BRD Botoșani sau prin metodele de plata prezente pe site: card, paypal. Cu mențiunea „Șoldan.”

DATE DE IDENTIFICARE - ASOCIAȚIA SCUT BOTOSANEAN: CIF 36846940
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: €5,00 One Time